Dezvoltarea competentei de comunicare in limba materna a elevilor din invatamantul primar
pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice.
Contract/POSDRU/154/1.1/G/139340

Comunicat de presă, 10 august 2015

CAMPANIE DE CONȘTIENTIZARE:

Am început consilierea elevilor în școlile pilot!

 

În perioada 1.08.2015-27.08.2015 Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație – IDEE, în parteneriat cu Editura Sigma și Complexul Educaţional Lauder-Reut organizează în școlile pilot sesiuni de consiliere ale elevilor din grupului țintă.

Raportul pe care experții din proiect l-au realizat va fi postat pe platforma online a proiectului și va fi trimis către elevii implicați în ședințele de consiliere astfel încat părinții să beneficieze de un raport cu feedback personalizat, iar cadrele didactice să obțină informații referitoare la competențele, moțivatia si preocuparile elevilor, informații care vor contribui la o mai bună orientare școlara și la îmbunătățirea ofertei educaționale a școlii.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Parteneri

INVESTESTE IN OAMENI

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care sunt autoritati publice sunt exceptate de la aplicarea acestui citat.

 
© 2018 Comunicam-org.net - Proiect european