Dezvoltarea competentei de comunicare in limba materna a elevilor din invatamantul primar
pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice.
Contract/POSDRU/154/1.1/G/139340

Comunicat Clasa experimentală – Scoala 120 – aprilie

Bucuresti, 21.04.2015

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie, în parteneriat cu Editura Sigma şi Complexul Educaţional Lauder-Reut, a demarat un proiect de cercetare experimentală la Şcoala Gimnazială Mărţişor, din Bucureşti.

Activităţile s-au desfăşurat în perioada 02.12.2014 - 20.04.2015 şi au vizat capacitatea elevilor de a rezolva sarcini de lucru de natură interdisciplinară. Cele opt sarcini de lucru au atins atât elemente care aparţin, în mod concret, programelor şcolare, cât şi problematici de factură non-formală. Îmbinarea celor două tipuri de activităţi, formale şi non-formale, a ajutat elevii să se implice activ şi creativ în cadrul acestui proiect.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Parteneri

INVESTESTE IN OAMENI

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care sunt autoritati publice sunt exceptate de la aplicarea acestui citat.

 
© 2018 Comunicam-org.net - Proiect european