Dezvoltarea competentei de comunicare in limba materna a elevilor din invatamantul primar
pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice.
Contract/POSDRU/154/1.1/G/139340

COMUNICAT DE PRESA MARTIE 2015

În  data de 26.02.2015, la Şcoala Gimnazială Nr. 1, Voluntari, s-a desfăşurat un seminar informativ, la care au participat 63 de elevi, din clasele a III-a şi a IV-a.

Cu această ocazie, elevii au vizionat o prezentare Power Point a atelierului non-formal „Dacă aş fi Alice în Ţara Minunilor“ şi au primit flyere de informare cu privire la oferta educaţională non-formală, propusă de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie, în parteneriat cu Editura Sigma şi Complexul Educaţional Lauder-Reut.
Mai mult, elevii au completat chestionare şi fişe de lucru care au vizat competenţa acestora de a comunica în limba maternă.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Parteneri

INVESTESTE IN OAMENI

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care sunt autoritati publice sunt exceptate de la aplicarea acestui citat.

 
© 2018 Comunicam-org.net - Proiect european