Dezvoltarea competentei de comunicare in limba materna a elevilor din invatamantul primar
pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice.
Contract/POSDRU/154/1.1/G/139340

IDEE LANSEAZA CAMPANIA DE CONSTIENTIZARE A IMPORTANTEI DESFASURARII ACTIVITATILOR NON-FORMALE IN SCOLI

Campanie de constientizare a importantei activitatilor de educatie non-formala in dezvoltarea competenţei de comunicare în limba maternă a elevilor din învăţământul primar. Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie in parteneriat cu Editura SIGMA si COMPLEXUL EDUCAŢIONAL LAUDER-REUT au pornit o campanie de constientizare
in cadrul careia cei prezenti au aflat notiuni interesante despre importanta educatiei non-formale si activitatilor non-formale pe care le desfasuram in proiect.

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie în parteneriat cu Editura Sigma şi Complexul Educaţional Lauder-Reut implementează proiectul cu titlul „Dezvoltarea competenţei de comunicare în limba maternă a elevilor din învăţământul primar pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice”,  ID proiect: POSDRU /154/1.1/G/139340” proiect care se desfăsoară în perioada  14 mai 2014- 13 noiembrie 2015, cu finantarea Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Scopul acestei campanii este de a aduce informatii specializate in mod gratuit, intr-un cadru organizat, tuturor elevilor din invatamantul primar inscrisi in proiect.

Campania de constientizare s-a desfasurat pe data de 20.11.2014 la Scoala Gimnaziala Herastrau din Bucuresti si in data de 24.11.2014 la Scoala Gimanaziala nr.88 din Bucuresti. In cadrul conferintei, elevii s-au implicat intr-o activitate de educatie non-formala: comunicam prin origami. Astfel, elevii au lucrat in echipe si au realizat obiecte decorative din hartie pentru origami.

Informaţii puteţi obţine la:
web: comunicam-org.net
Tel. 021.313.96.42

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Parteneri

INVESTESTE IN OAMENI

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care sunt autoritati publice sunt exceptate de la aplicarea acestui citat.

 
© 2018 Comunicam-org.net - Proiect european