Dezvoltarea competentei de comunicare in limba materna a elevilor din invatamantul primar
pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice.
Contract/POSDRU/154/1.1/G/139340

CONFERINTA DE LANSARE

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie va invita sa participati la Conferinta de lansare a proiectului „Dezvoltarea competentei de comunicare în limba materna a elevilor din invatamantul primar pe baza unor analize personalizate realizate cu instrumente informatice”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Cererea de propuneri nr. 154 „Competente cheie pentru oferte de studii de calitate în scoala”, Axa prioritara 1 „Educatia si formarea profesionala în sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.1. „Acces la educatie si formare profesionala initiala de calitate”, contract POSDRU/154/1.1/G/139340.
Evenimentul va avea loc în data de 31 mai, ora 10, Pavilionul C1, scena Arena – ROMEXPO.

Cu ocazia acestui proiect ne propunem sa dezvoltam instrumente inovative non-formale în vederea cresterii calitatii procesului educational, a nivelului de competenta de lectura si a accesului la competente-cheie de cetatenie activa.
In cadrul proiectului, elevii vor primi feedback personalizat, iar cadrele didactice vor obtine informatii referitoare la competentele, motivatia si preocuparile elevilor, informatii care vor contribui la o mai buna orientare scolara si la îmbunatatirea ofertei educationale a scolii. De asemenea, vor fi organizate sesiuni de formare profesionala focalizate pe întelegerea unor strategii de evaluare eficienta la clasa, care sa ofere modalitati prompte de a sprijini în mod adecvat elevul în învatare, tinând cont de nivelul achizitiilor lui.
Va oferim posibilitatea de a participa la programul de formare acreditat „Strategii de evaluare eficienta” – 10 credite precum si la alte 3 programe sustinute în functie de nevoile grupului tinta pentru care se vor elibera diplome, adeverinte care sa ateste participarea grupului tinta la aceste activitati.
Proiectul este coordonat de o echipa de experti din care fac parte: Stefan Pacearca - expert curriculum, Mihaela Cârstea - expert curriculum, Maria Draghici - expert coordonare activitati
non-formale, Mihaela Singer - expert implementare, Gabriela Barbulescu - lector program formare, Alexandrina Peter si Daniela Ionita - experti consiliere, Ioana sandru - expert cercetare, Daniela Pitigoi - expert invatamant.

* Apasati pe imagine pentru marire

Informatii se pot obtine telefonic la: 0758.044.823, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Cu deosebit respect,
Cristea Camelia Dana - expert informare si diseminare
Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii în Educatie

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Parteneri

INVESTESTE IN OAMENI

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Autoritatile de Management si Organismele Intermediare care sunt autoritati publice sunt exceptate de la aplicarea acestui citat.

 
© 2018 Comunicam-org.net - Proiect european